2013. július 5., péntek

Amikor kimozdulunk a tíz milliós városból

Néha, több havonta egyszer egyszer csak hatalmába kerít az az érzés, hogy ki kell mozdulni ebből az óriás metropolisból. Valahogy ez az most összekapcsolódott azzal az lehetőséggel, hogy Tekirdagban (Rodostó) magyar napot rendezek a Cseresznye fesztivál keretében.
Késői kelés és kisebb töprengés után úgy döntöttünk, hogy elbuszozunk Tekirdagba és megnézzük azokat a híres magyar borokat - valljuk be, ez volt a motiváló tényező a 2,5 órás busz úthoz :)

A következő hétvégén Andi egyik ismerősének a lagzijára voltunk hivatalosak. Igazából Andi volt hivatalos, én pedig a +1 fő voltam :)
Az út oda-vissza kb 9-9 óra volt! A ceremónia helyszíne Izmirben, egy hajón, a lagzi része pedig Izmirtől 1 órára kb., Focaban. Ez egy kis üdülő falu az tenger mellett. Ott is aludtunk sátorban! :)
Sem hagyományos nem volt, sem pihentető, viszont nagyon jó volt a 2 banda aki zenélt, jó volt a vacsi, viszont nem volt torta!! Maga a lagzi egy kempingben volt, közvetlenül a tenger parton... hihetetlenül jól nézett ki! Szóval lehet, hogy a mezős elképzelésemet lecserélem egy tengerpartira :D

A sátras elhelyezésről az "üljenek a fiúk ölébe a lányok" c. zeneszám jutott eszembe:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése